Βασικές Υπηρεσίες

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στον χώρο σας.
Η επιχείρηση μας θα διαθέτει για την φύλαξη του χώρου σας φύλακα με στολή και διακριτικά σήματα, με το απαιτούμενο εξοπλισμό (φακό - σφυρίχτρα - τηλέφωνο - VHF), ο οποίος θα είναι πεζός ή εποχούμενος για τις ημέρες και ώρες που θα απαιτούν οι ανάγκες σας και θα συμφωνηθούν με την εταιρεία μας
Ορισμένες από τις αρμοδιότητες του φύλακα της G.T. Control Security είναι οι κάτωθι, πάντα όμως προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας:

 

Επιτήρηση

Επιτήρηση εξωτερικά - περιμετρικά των εγκαταστάσεων και εσωτερικά ελέγχοντας για τυχόν παραλήψεις του ιδίου του πελάτη, όπως ξεκλείδωτες πόρτες και παράθυρα, λουκέτα κλειδαριές, συσκότιση ή περιττός φωτισμός, ψυγεία και θερμοκρασίες καθώς επίσης και για τυχόν φθορές ή ζημιές στις εγκαταστάσεις, στα εμπορεύματα, στα υλικά, στα οχήματα, τυχόν διαρροές πιθανές εστίες φωτιάς τα οποία αναφέρει άμεσα.

Καταγραφή

Καταγράφει τυχόν ύποπτες και παράξενες κινήσεις ανθρώπων και οχημάτων.

Παρατήρηση

Παρατηρεί στον χώρο και προειδοποιεί τους αρμόδιους για να προλάβουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα.

Έλεγχος

Οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη του φύλακα κατά τον έλεγχο στον χώρο, ενημερώνει αμέσως τον πελάτη και την δημόσια αρχή, (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ε.Κ.Α.Β.) ανάλογα με το πρόβλημα που έχει εντοπίσει.

Επέμβαση

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ σε κλήση που θα δεχτεί από το κέντρο λήψεως Σημάτων για συναγερμό, ελέγχοντας τον χώρο και ενημερώνει για το τι θα διαπιστώσει.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO:9001:2008

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

Επιβεβαίωση