ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Σας Καλωσορίζουμε στην G.T. Company Group Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας Προσώπων & Περιουσίας. Η Εταιρεία μας ξεκίνησε την επιτυχημένη και ανοδική πορεία της το 2015

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Φυλάξεων Χώρων – Συνοδείας V.I.P. Προσώπων – Ναυαγοσώστες – Άμεσης επέμβασης – Περιπολιών – Συνοδείας σε Γάμους – Συστήματα Συναγερμού – Κάμερες – Πυρανίχνευση για όλη την Ελλάδα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της G.T. Company Group που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η άμεση, έγκυρη και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και η σταθερή τιμολογιακή της πολιτική προσαρμοσμένη πάντα στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη. Χάρη στην εμπειρία των ανθρώπων που την ίδρυσαν, σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία των στελεχών και του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, το αποτέλεσμα των υψηλών παροχών είναι εγγυημένο και εξασφαλισμένο από την αρχή.

Διαθέτοντας εμπειρία, οργάνωση και άριστη υποδομή η G.T. Company Group έχει καταφέρει να βρίσκεται επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας της Ελλάδας.

Η επιλογή του προσωπικού μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια βάση του Νόμου 2518/97, σε συνάρτηση πάντα με τις εκάστοτε ανάγκες φύλαξης.

Με αργά πλην όμως σταθερά βήματα, με ήθος και συνέπεια καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα μεγάλο και επώνυμο πελατολόγιο το οποίο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση των υψηλών υπηρεσιών που παρέχουμε.

Close Menu