Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η G.T. Security Group δραστηριοποιείται στο χώρο των Φυλάξεων διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, διαφάνεια και αξιοπιστία.

Στατικές φυλάξεις

Η επιλογή του εξειδικευμένου προσωπικού μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια και ανάλογες απαιτήσεις βάση του Νόμου 2518/97, όπως της αναγκαίας ειδικής άδειας φύλακα, λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις ανάγκες φύλαξης του εκάστοτε έργου.

Περιπολίες & Άμεση Επέμβαση

Η G.T. Security Group εκτελεί περιπολίες με ειδικού τύπου οχήματα.

Επιπρόσθετα παρέχουμε την υπηρεσία της άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών που χρήζουν την επείγουσα συνδρομή της αφού είναι προσυμφωνημένη με τον κάθε συνεργάτη της.

Συνοδεία VIP προσώπων

Η G.T. Security Group παρέχει ειδικές υπηρεσίες συνοδείας και προστασίας για VIP πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, ειδικής εκπαίδευσης σωματοφύλακες – φύλακες παρέχουν υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε σημαίνοντες προσωπικότητες με εχεμύθεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

Φυλάξεις επαγγελματικών χώρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη φύλαξη κάθε είδους επαγγελματικών χώρων παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εκπόνηση πλήρους προγράμματος ασφαλείας διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πιθανή απειλή ή άλλης μορφής έκνομη ενέργεια.

Φυλάξεις εργοταξίων & φωτοβολταϊκών πάρκων

Η G.T. Security Group προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης εργοταξίων σε κατασκευαστικές εταιρείες.

Παράλληλα, η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες φύλαξης φωτοβολταϊκών πάρκων τόσο κατά την κατασκευή τους όσο και μετά την ολοκλήρωση τους σε τεχνικές εταιρείες και ιδιώτες.

Φυλάξεις πάσης μορφής εκδηλώσεων & αθλητικών διοργανώσεων

Η G.T. Security Group διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φύλαξης κάθε φύσεως (κοινωνικών, πολιτιστικών κλπ) εκδηλώσεων και αθλητικών διοργανώσεων.

Φυλάξεις οικιών και οικισμών

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε φυλάξεις τόσο οικιών όσο και οικισμών αντίστοιχα.

Συνάμα η G.T. Security Group αναλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης σχεδιασμού για θέματα τρωτότητας.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες φύλαξης & ασφαλείας

Η G.T. Security Group αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στο χώρο σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων σας, ένστολο προσωπικό ασφαλείας με διακριτικά σήματα μαζί με τον απαιτούμενο εξοπλισμό (αλεξίσφαιρο, φακό, σφυρίχτρα, τηλέφωνο, VHF), το οποίο είναι στατικό ή εποχούμενο βάσει του χρονοδιαγράμματος ισχύς του έργου φύλαξης του χώρου σας.

Για τη βέλτιστη διενέργεια του έργου φύλαξης παρέχουμε:

Έλεγχος Εποπτείας εξ αποστάσεως
Έλεγχος συχνότητας εποπτειών μέσω GPS
Πεζές περιπολίες
Περιπολίες & εφόδους με εποχούμενα οχήματα
Η διασφάλιση των ανωτέρω πραγματοποιείται και με διαρκή επικοινωνία όλων των εμπλεκομένων μέσω ασυρμάτων καθ’ όλο το 24ωρο.

Επιπρόσθετα, το προσωπικό ασφάλειας της G.T. SECURITY GROUP εκπαιδεύεται διαρκώς σε όλη τη διάρκεια του έργου φύλαξης από πιστοποιημένους εισηγητές και τους παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων σε:

Customer care
Παροχές Α βοηθειών
Πυροσβεστικά μέσα & χρήση φορητού πυροσβεστικού εξοπλισμού
Χρήση αντιεκρηκτικής κουβέρτας
Εντοπισμός εκρηκτικού μηχανισμού
Ασφάλεια & υγιεινή
Διαχείριση ακραίων περιστατικών
Απειλή από ιπτάμενη συσκευή drone.

Το προσωπικό μας

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών μας, εφαρμόζουμε μεθόδους αξιολόγησης των διαδικασιών μας που βασίζονται και προσαρμόζονται στις νέες οδηγίες συμπεριλαμβανομένου και εκείνες που αφορούν τον COVID 19.  

Παράλληλα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άμεση ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού μας, επεξεργαζόμαστε όλες τις σχετικές παρατηρήσεις και σχόλια, αξιοποιώντας τα, για να γίνουμε καλύτεροι. 

Υιοθετούμε νέες τεχνολογίες αιχμής με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου παροχής των υπηρεσιών φύλαξης των ανθρώπων μας, ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας αλλά και των προσδοκιών τους.

Συστήματα Ασφαλείας

Η G.T. Security Group πέρα από τις υπηρεσίες φυσικής φύλαξης εγκαταστάσεων και χώρων πάρεχει ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω συστημάτων ασφαλείας με τεχνολογίας αιχμής όπως συστήματα CCTV, ελέγχου πρόσβασης, συναγερμού και πυρασφάλειας.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης βασικό ρόλο αποτελεί η παροχή ενός ακόμα προηγμένου συστήματος ασφαλείας όπως το Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.) που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες παρακολούθησης.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού ενημερώνεται αυτόματα το Κ.Λ.Σ. και ενεργοποιείται ταυτόχρονα η διαδικασία αντιμετώπισης απειλής.

Βάσει διαδικασιών γίνεται άμεση ενημέρωση των Αρμόδιων Αρχών (Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΚΑΒ), όπως και του συνδρομητή ή των προσώπων που έχει ο ίδιος δηλώσει να ενημερώνονται κατά περίπτωση.

Παράλληλα, το όχημα περιπολίας της G.T. Security Group θα συνδράμει άμεσα στο χώρο σε περίπτωση που έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης.

Πολιτική Απορρήτου

Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες που απορρέουν από προσωπικά δεδομένα χρηστών που επισκέπτονται το εταιρικό μας site, τα κοινωνικά μέσα της G.T. Security Group αλλά και της ευρύτερης επικοινωνίας τους με τα στελέχη της εταιρείας μας διασφαλίζονται ως απόρρητες και εναρμονίζονται πλήρως με την αυστηρή εφαρμογή της συγκεκριμένης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά Δεδομένα
Όλα τα δεδομένα των χρηστών (όνομα, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.) χρίζονται αυτόματα ως απόρρητες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της επαφής των χρηστών στα πλαίσια επικοινωνίας τους με την G.T. Security Group και αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ουσιαστικά συμφωνούν και αποδέχονται την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών τους πάνω σε θέματα ασφαλείας καθώς και της άνετης συναλλαγής δεδομένων και πληροφοριών.

Η εταιρεία G.T. Security Group μέσω διαδικασιών δεσμεύεται για τη διασφάλιση των δεδομένων των πελατών αλλά και της συνολικής ανταλλαγής πληροφοριών μαζί τους καθώς και των οικονομικών συναλλαγών τους. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση της εκάστοτε δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης δημόσιας αρχής αφού πάντα έχει πρώτα ενημερωθεί ο πελάτης μας. 

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Επιτήρηση εξωτερικά – περιμετρικά των εγκαταστάσεων και εσωτερικά ελέγχοντας για φθορές ή ζημιές στο χώρο και στον εξοπλισμό. Γίνεται επιτήρηση για πρόληψη τυχόν παραλήψεων των προσώπων που χρησιμοποιούν τους χώρους για παράδειγμα, ενδεικτικά αναφέρουμε: ξεκλείδωτες πόρτες και παράθυρα, φωτισμός, θερμοκρασίες καθώς και οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις εγκαταστάσεις του πελάτη μας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Καταγράφει τυχόν ύποπτες και παράξενες κινήσεις ανθρώπων και οχημάτων.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Παρατήρηση του χώρου και προειδοποίηση των αρμοδίων για να προλάβουν τυχόν ζημιές από καιρικά φαινόμενα.

ΕΛΕΓΧΟΣ

Οτιδήποτε αντιληφθεί ο φύλακας κατά τον έλεγχο στον χώρο, ενημερώνει αμέσως τον πελάτη και την δημόσια αρχή, (Άμεση Δράση, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Λιμενικό, Ε.Κ.Α.Β.) ανάλογα με το πρόβλημα που έχει εντοπίσει.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ σε κλήση που θα δεχτεί από το Κέντρο Λήψεως Σημάτων για συναγερμό, ελέγχοντας τον χώρο και ενημερώνει για το τι θα διαπιστώσει.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ
ΛΙΜΑΝΙΑ-ΜΑΡΙΝΕΣ-ΠΛΟΙΑ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΕΚΘΕΜΑΤΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ-ΝΑΟΙ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΚΛΙΝΙΚΕΣ-ΙΔΡΥΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΣΥΝΟΔΕΙΑ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ (PATROL)
Ειδικά διαμορφωμένο όχημα, επανδρωμένο με προσωπικό ασφαλείας, κατά περίπτωση, είτε περιπολεί προλαμβάνοντας κάθε έκνομη πράξη, είτε επεμβαίνει σε σήματα συναγερμών αποτρέποντας ενέργειες εγκληματικού χαρακτήρα.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ

ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ-ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και άμεσα θα σας καλέσουμε!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 27001:2013

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 45001:2018

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 14001:2015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ